
Yalıtım Dergimiz 30 Yaşında...
"Teknik folyolarda öne çıkan ilk başlık enerji verimliliği ve yalıtım performansı"
Uygulama bayileri ve ustaların eğitimi
Perde duvar ile teras yalıtımında yüksek dayanım ve uygulama kolaylığı
|
ODE, Teknik Seminerleriyle Bir Yılda 400 Uygulamacıya Ulaştı![]()
Yalıtım sektöründe faaliyetlerini, Türkiye’den çıkan global bir marka olma vizyonuyla sürdüren ODE Yalıtım, paydaşlarıyla birlikte büyüme hedefi doğrultusunda kurduğu “Paydaş Paylaşım Platformu” çatısı altında verdiği uygulamacı seminerlerine aralıksız devam ediyor. Sektöründe öncüsü olduğu ve su yalıtımı uygulamacılarına yönelik düzenlediği “Uygulamalı ve Teknik Su Yalıtımı” seminerleriyle bir yılda 400 uygulamacıya ulaşan ODE bu seminerlerle, binalarda doğru su yalıtımı yapılarak korozyonun önlenmesi konusundaki bilinci artırmayı hedefliyor. ODE Yalıtım Pazarlama Direktörü Ceylin Akdemir, proje kapsamında Eskişehir üretim tesisinde bir yılda 17 ayrı ilden 400 ustayı ağırladıklarını söyledi. Seminerlere, İstanbul’dan Ankara’ya, Bartın’dan Şanlıurfa’ya kadar yurdun dört bir yanından büyük bir ilgi ve katılım olduğunu aktaran Akdemir, şöyle konuştu: “İkişer gün olarak düzenlediğimiz seminer programımız kapsamında ustalarımız ilk gün üretim tesisimizi yerinde görerek faaliyetlerimiz ve ürünlerimiz hakkında teorik ve uygulamalı bilgi alıyorlar. İkinci gün ise Eskişehir’in tarihi ve turistik yerlerini geziyorlar. Seminer sonunda tüm katılımcılara katılım sertifikası verdiğimiz programımızı 2017 Mayıs ayında başlatmıştık. Gerçekleştirdiğimiz bu seminerlerle toplam 400 uygulamacıya ulaşmış olduk.”
ODE’de Çalışan Memnuniyeti 8 Puan Arttı İlginizi çekebilir... Entegre Harç, 50 yıllık tecrübesiyle yapı sektörüne çözüm sunuyorYarım asırlık üretim deneyimiyle yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Entegre Harç, ürün ve çözüm portföyünü yeni yatırımlarla geliştirmeyi s... Şişecam, 2026 yılı ilk yarı finansal sonuçlarını açıkladıŞişecam yılın ilk yarısında 122 milyar TL net satış gerçekleştirirken, yeni yatırımlar, kapasite artışları ve sürdürülebilirlik projeleriyle küresel b... DYO, bayileriyle yeni dönemin ekonomisini ve büyüme fırsatlarını değerlendirdiDYO, Türkiye'nin dört bir yanından toptancı bayilerini bir araya getirdiği Toptancı Bayi Toplantısı'nda sektörün ve ekonominin mevcut görünümü... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.