İçeriğe geç
Yalıtım Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Maslak No/ 1, Oneflex Ürünlerini Tercih Etti

122. Sayı (Mayıs 2014)

Ünlü Mimar Emre Arolat’ın “Green Good Design Ödülü”ne layık görülen projesi Maslak No/l Ofis Plaza’da, Das Yalıtım’ın Oneflex markalı ürünleri tercih edildi. Projenin ısıtma, soğutma, klima tesisatı kanal, boru ekipman ve armatürlerinde Oneflex elastomerik kauçuk köpüğü kullanıldı. 
Yüksek buhar difüzyon değerine sahip elastomerik kauçuk köpük malzemeler, tesisatlarda ısı yalıtımının yanı sıra yoğuşma kontrolü sağlıyor. Das Yalıtım’ın yeni ürünü Fonec ise ses yalıtımı için hem sağlıklı hem de çevreci bir özelliğe sahip.

Das Yalıtım, Oneflex Ürünleri ile AquaTherm 2014’e Katıldı
İklimlendirme sektörünün kauçuk köpüğü yalıtım markası Oneflex, Rusya’nın St. Petersburg kentinde 9-12 Nisan 2014 tarihlerinde düzenlenen Aqua-Therm Fuarı’na katıldı. 
AquaTherm Fuarı’nda Oneflex standını ziyaret eden Türkiye’nin Rusya Ticaret Ataşesi Dilek Doğruer, Das Yalıtım firmasından Koray Sarı ile görüşerek ürünler ve ihracat rakamları hakkında bilgi aldı.

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
SILENT WORLDFLOKSER KİMYARAVAGO BUILDING SOLUTIONSBTM POLPAN
Reklam
BAUMIT

Advertorial

Tümü: Advertorıal