İçeriğe geç
Yalıtım Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Ytong, Fabrika Günleri Düzenledi

118. Sayı (Ocak 2014)

Ytong’un yarım asırlık başarısının coşkusunu fabrikalarındaki ekipleriyle birlikte kutlamak amacıyla düzenlediği ve 2 Ekim günü Tekirdag’da başlayan “Ytong Fabrika Günleri”, ekim ayında Bilecik ve Antalya fabrikalarının ardından 13 Aralık Cuma günü Pendik fabrikasında son buldu.
Ytong Fabrika Günleri’nde Türk Ytong Yönetim Kurulu Üyeleri ve yöneticileri, bölgelerde bulunan fabrika çalışanları, bölge yetkili satıcıları ve yerel yöneticilerle bir araya geldiler.
“Ytong Fabrika Günleri”nin ilki 2 Ekim’de Tekirdag Fabrikası’nda yapıldı. Törende Türk Ytong’un Kurucusu ve Onursal Başkanı Bülent Demiren, Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Hinginar, Genel Müdür Gökhan Erel ve Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban birer konuşma yaptılar. 9 Ekim’de Bilecik’te düzenlenen fabrika gününe ise Bilecik Valisi İbrahim Akpınar ve yerel yöneticiler katıldı. Antalya Fabrika Günü 23 Ekim’de düzenlendi. Törenin açılış konuşmasını Fabrika Müdürü Enis Arın yaptı. 13 Aralık’ta Pendik’te düzenlenen kutlamaya ise 250’den fazla Ytong çalışanı ve misafir katıldı.

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
SILENT WORLDFLOKSER KİMYARAVAGO BUILDING SOLUTIONSBTM POLPAN
Reklam
BAUMIT

Advertorial

Tümü: Advertorıal