İçeriğe geç
Yalıtım Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

TGÜB, Kamu-STK İşbirliğiyle Seminerlere Devam Ediyor

118. Sayı (Ocak 2014)

Türkiye Gazbeton Üreticileri Birliği (TGÜB), sektörel bilginin artması ve gazbeton kullanımının yaygınlaşması amacıyla, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile birlikte Aydın’da bir seminer düzenledi. 
Seminerde ilgili bilgi veren TGÜB Genel Sekreteri Gülay Özdemir, gazbetonun projelerde tercih edilme nedeninin, sadece A1 sınıfı- hiç yanmaz ürün olmasına dayandırılamayacağının altını çizerken, gazbetonun ısı yalıtımı sağlaması, hafifliğinden dolayı depremin yıkıcı etkilerini en aza indirmesinin de en az yanmazlık özelliği kadar önemli olduğuna değindi.
Birlik üyesi firmaların Çevresel Ürün Beyanı olarak tanımlanan EPD Belgesi almış kuruluşlar olmalarının, inşaat malzemesi sanayicileri arasında örnek gösterildiğini de belirten Özdemir, “Gazbeton üreticileri olarak ürünün projelere sağladığı katkıyla beraber çevreye olan saygısını, gazbetonun çevre dostu bir ürün olduğunu sektörün profesyonellerine anlatma imkânı bulduk” dedi.
2014’te de seminerlere devam edeceklerini belirten Özdemir, “Amacımız gazbetonun, hem insan sağlığına hem güvenliğine hem de maliyetlere sağladığı avantajı anlatmak. Bu etkinlikler sayesinde Türkiye’nin her yerinde kamu kuruluşlarına ulaşmaya gayret edeceğiz, TGÜB üyesi firmaların teknik bilgi ve deneyimlerini de paylaşacağı seminerlerle öncelik, kentsel dönüşümün hızla devam ettiği bölgelere ulaşmak. Kentsel dönüşüm projelerinde gazbetonun önemli bir yere sahip olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
SILENT WORLDFLOKSER KİMYARAVAGO BUILDING SOLUTIONSBTM POLPAN
Reklam
BAUMIT

Advertorial

Tümü: Advertorıal