İçeriğe geç
Yalıtım Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Knauf, 35. Yapı Fuarı'nda Yerini Aldı

99. Sayı (Haziran 2012)

Knauf, 2-6 Mayıs 2012 tarihleri arasında, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen 35. Yapı Fuarı’nda, en yeni ürün ve çözümlerini tanıttı. Konuk Ülke Almanya Projesi kapsamında fuarın açılışına katılan Federal Almanya Ulaştırma, İmar ve Kentsel Gelişim Bakanlığı Genel Sekreteri Rainer Bomba, Knauf standını ziyaret etti.
Knauf, 35. Yapı Fuarı’nda yeni ürünlerinin yanı sıra kuru yapı sektörünün LEED’e uygunluk beyanı hazırlayan ilk firması olarak, LEED Yeşil Bina Sertifikalandırma Sistemi’ne yönelik ürünlerini de yapı profesyonelleriyle paylaştı.
Sektörde önemli bir gelişim yaşandığının altını çizen Knauf Satış ve Pazarlama Direktörü Savaş Güzelküçük, “Knauf olarak, yapı sektörünün ve profesyonellerinin ihtiyaç ve beklentilerini üstün özellikli, yenilikçi ürünlerimiz ve mükemmeliyetçi hizmet yaklaşımımızla karşılıyoruz. Knauf’un ‘Yapıda Çözümün Adı’ yapılanmasının kalbinde de bu yatıyor. Yapı Fuarı’nda sadece ürünlerimizle değil, uzmanlığımız ve çözümlerimizle yer alıyoruz.” dedi.
Fuarda sergilenen ürünler arasında, Knauf’un 2012 yılı başında sektöre sunduğu 3 yenilikçi ürün dikkat çekti. Küf sorununa çözüm getiren Knauf Mouldboard, gürültü ve istenmeyen kokulara karşı koruma sağlayan Knauf Cleaneo ve kusursuz kenar işçiliği sağlayarak şık ve estetik yüzeylerin oluşumuna destek veren Knauf  4 Pahlı Alçıpan yapı profesyonellerine tanıtıldı.

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
SILENT WORLDFLOKSER KİMYARAVAGO BUILDING SOLUTIONSBTM POLPAN
Reklam
BAUMIT

Advertorial

Tümü: Advertorıal