İçeriğe geç
Yalıtım Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Dow Corning, 2010 Yılını Değerlendirdi

88. Sayı (Ocak - Şubat 2011)

Dow Corning, 2010 yılı değerlendirmelerini yapmak ve 2011 yılı için öngörüleri paylaşmak için sektördeki çözüm ortaklarıyla bir araya geldi. 6 Ocak’ta düzenlenen özel kokteylde yapılan sunumların yanı sıra, yenilenebilir teknolojilerle ilgili paylaşılan bilgiler de oldukça ilgi gördü. Toplantının açılışında konuşan Dow Corning Türkiye ve Ortadoğu Ülke Müdürü Michel Bassens, Türkiye’yi uzun vadeli yatırım planlarında özel bir merkez olarak değerlendirdiklerini ifade etti. Dow Corning’in Türkiye’deki gelişen potansiyellere güvendiğini belirten Bassens, yatırımların artarak devam edeceğini söyledi.

Ağaoğlu Sky Towers, Dow Corning Ürünlerini Tercih Etti
Ataşehir’de yapımı devam eden Ağaoğlu Sky Towers projesinde, prekast beton elemanlarının kullanıldığı cephe detaylarının beton derzlerinde Dow Corning 813 C silikonları kullanılıyor.
Beton derzlere özel geliştirilen yüzde yüz silikondan üretilmiş DC 813 C, her uygulamaya yönelik çözümleri ve uzun servis ömrüyle cephelerde beklenen ihtiyaçlara cevap veriyor.

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
SILENT WORLDFLOKSER KİMYARAVAGO BUILDING SOLUTIONSBTM POLPAN
Reklam
BAUMIT

Advertorial

Tümü: Advertorıal