İçeriğe geç
Yalıtım Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Sika, 100. Yılında Türkiye'yi Arge Merkezi Yaptığını Duyurdu

84. Sayı (Mayıs-Haziran 2010)

Sika, 100. Swissotel'de düzenlediği bir basın toplantısıyla Yaşını kutladığı 2010 yılında Türkiye'yi Ar-Ge Merkezi yaptığını duyurdu. Sika Türkiye Genel Müdürü Bora Yıldırım, basın toplantısında Türkiye'de yapmış oldukları yeni yatırımları ve Sika'nın Türkiye'yi Ar-Ge Merkezi olarak konumlamasının detaylarını anlattı.

 

Bora Yıldırım konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı; "Sika, liderlik yaptığı beton ve çimento katkılarında Türkiye'yi Ar-Ge merkezi yaptı. Türkiye ile birlikte IMEA bölgesindeki 25 ülkeye servis vereceğiz. Haziran ayında bu konuyla ilgili işlem ve yatırım tamamlanacak. Ve Haziran ayından sonra servis vermeye başlayacağız". Yıldırım, 13 kişilik mevcut bir Ar-Ge departmanlarının bulunduğunu ve toplamda 16 kişilik bir ekip ile bu hizmeti vereceklerini belirterek, bu oluşum için yurtdışından herhangi bir katılım almayacaklarını da sözlerine ekledi.

 

2011'de gerçek büyüme planını hayata geçirmeyi planladıklarını söyleyen Yıldırım, "Daha fazla müşteri odaklı olarak çalışacağız. 2010'da bazı müşteri gruplarına odaklanarak onların üzerine büyümeye çalışacağız. 2011'de ise ekonomik şartların elvereceğini, inşaat sektöründe de buna bağlı bir çıkışın geleceğini düşünüyoruz. Dolayısıyla 2011'de de gerçek büyüme planımızı hayata geçirmeyi planlıyoruz. 2011 sonu itibariyle hedefimiz tüm müşteri gruplarımızla lider tedarikçi olmak" dedi.

 

Esma Sultan Yalısı?nda Kutlama

 

Sika, 7 Mayıs Cuma günü Ema Sulta Yalısı'nda verdiği bir davetle 100. yıl kutlaması yaptı. Sika çalışanları, bayileri ve yapı sektöründen çok sayıda davetlinin yer aldığı kutlamada düzenlenen Işın Karaca konseri de geceye renk kattı.

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
SILENT WORLDFLOKSER KİMYARAVAGO BUILDING SOLUTIONSBTM POLPAN
Reklam
BAUMIT

Advertorial

Tümü: Advertorıal