Farklı Bakış Açısı ve Bir Öneri...
"Gürültüyü kontrol altına almak bir tercih değil, profesyonel bir gerekliliktir"
Yalıtım sektörü büyüyor, doğru. Peki büyüdüğü oranda kazanabiliyor mu?
Yangına karşı zaman kazandıran bir mimari katman: EGGER OSB Flammex
|
BTMPlus Uygulamada Karşılaşılan Sorunları Azaltıyor
Özellikle mevcut konutlara ısı yalıtımı yapılırken karşılaşılan detay zorlukları cephede yüzde 25 daha az yer kaplayan BTMPlus sayesinde aşılıyor. Daha önce ısı yalıtım kalınlığı düşünülmeden tasarlanmış bir dış cephede yalıtım amacıyla uygulanacak her kalınlık artışının binada mevcut sisteme adapte edilirken ekstra maliyetler ve güçlükler ortaya çıkardığını söyleyen BTMPlus Isı Yalıtım Sistem Müdürü Hülya Yüzüak, mevcut denizliklerin kısa kalması, doğrama kasalarının genişliği gibi sıkıntıların BTMPlus kullanılarak azaltılabileceğini belirtiyor. BTMPlus dış cephe mantolama sisteminde kullanılan Polpan XPS ısı yalıtım levhasının daha iyi ısı iletim katsayısına sahip olduğunu belirten Yüzüak, "Bu sebepten BTMPlus dış cephe mantolama sistemi kullanan binalar aynı yalıtımı sağlamak için EPS ısı yalıtım sistemlerine göre yüzde 25'e kadar daha ince kullanılır. Böylece ciddi bir uygulama ve maliyet avantajı sağlanır"diyor.
İlginizi çekebilir... Saint-Gobain Türkiye, ISO 500 listelerinde 4 şirketiyle yerini aldıSaint-Gobain Türkiye, İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı ISO 500 ve ISO İkinci 500 listelerine Türkiye'de faaliyet gösteren 4 markası ile gi... Yapıchem Kimya, Buildex 2026'da bölgesel büyüme hedeflerini güçlendirdiYapıchem Kimya, 10-14 Haziran 2026 tarihleri arasında Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenen Buildex 2026 Fuarı'na katılarak bölgedeki iş b... İzocam, İSO 500'de 28 basamak yükseldiİzocam, İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu" 2025 listesinde 28 basamak birden yükselerek 43... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.