2026 Yılı Ödülleri Sahiplerine Törenle Takdim Edildi
2025 Sektör değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
|
Kale Grubu 52. Yılını Kutladı
Çanakkale Seramik, Kalebodur, Kalekim, Kaleterasit, Kale, Kalecolor, Kaledekor, Kalekalıp, Kaleplus gibi kendi alanında öncü pek çok markayı barındıran Kale Grubu, 52. Yılını Seramik Bayramı törenleriyle kutladı. Kale Grubu 52.yıl Seramik Bayramı kutlamaları 27 Temmuz 2009 tarihinde, Kaleseramik Fabrikaları'nın kurulu bulunduğu Çanakkale'nin Çan ilçesinde yapıldı. Törene Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, TBMM Eski Başkanı Yıldırım Akbulut, Çanakkale Valisi Abdülkadir Atalık, Gaziantep Valisi Süleyman Kamçı'nın yanı sıra, bölge milletvekilleri, kaymakamları ve belediye başkanları, kamu ve özel kuruluşların üst düzey yöneticileri, Kale Grubu yerli ve yabancı iş ortakları, bayileri ve çalışanları ile bölge halkı katıldı. Törende konuşan Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, İbrahim Bodur'un Türkiye'nin nadir işadamlarından olduğunu söyleyerek, kendi kültürümüze, değerlerimize, insanımıza sorumluluk duygusu içinde hizmet etmenin en büyük vatanseverlik olduğunu belirtti. "Ülkemiz bu tip insanların omuzlarında bir yerlere geliyor. Bu nedenle bu bayram sizin değil, hepimizin bayramı. Bayramımız kutlu olsun" diyen Cemil Çiçek "Kalebodur bir başarı hikayesi. Bir maladan çıkıp, bir seramik imparatorluğu olduysa bu üniversitelerde doktora konusu olmalıdır. Her ilde Sayın İbrahim Bodur gibi bir müteşebbis ve Kale Grubu gibi bir kuruluş olursa Türkiye Dünya liginde oynayan ilk 10 ülke içerisinde yer alır" dedi. Törende Savunma sanayine katkılarından dolayı İbrahim Bodur'a plaket veren Savunma Bakanı Vecdi Gönül, "Oyak'ın kuruluşunda ve gelişmesinde, Roketsan'ın kuruluşunda İbrahim Bey'in şahsi katkıları vardır. Ayrıca insansız hava aracının yapımında Kalekalıp'ın, dünyanın en büyük havacılık projesi F35'te Kale Havacılık'ın başarıları takdire şayandır. Bu nedenle şükran duygularımızın ifadesi için bu plaketi kendisine sunuyoruz" dedi. Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı Dr. İbrahim Bodur da törende yaptığı konuşmada sanayi odasını kuran üç kişi kaldıklarını söyleyerek, sanayiciliğin devlete ve insana hizmet olduğunu vurguladı.
İlginizi çekebilir... Türkiye İMSAD'ın Yeni Dönem Başkanı Murat Savcı OlduTürkiye İMSAD'ın 39. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda, yeni yönetim belirlendi. Türkiye İMSAD'ın yeni döneminin ilk Yönetim Kurulu toplantı... Depremlerde Yıkılmayacak Binalar için Doğru Yalıtım ŞartToplum genelinde farkındalık yaratmak ve deprem bilinci oluşturmak için her yıl 1-7 Mart haftası 'Deprem Haftası' olarak anılıyor.... Ravago Grubu'nun EPS, XPS ve Taş Yünü Çözümleriyle Geleceğin Yapıları GüvendeRavago EPS ve Mineral Yün İş Birim Direktörü Özge Müçek, TS 825'in sektörde performans odaklı dönüşümü hızlandırdığını söylüyor.... |
|||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.