2026 Yılı Ödülleri Sahiplerine Törenle Takdim Edildi
2025 Sektör değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
|
BTM, Amerikalı Cam Devi Guardian'ı Türkiye ile Tanıştırdı
BTM Yöentim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, Guardian'ın Türkiye ve Ortadoğu temsilciliğini aldıklarını, anlaşma kapsamında 3-4 yıllık periyotta, İzmir'de yalıtım malzemesi üretimine geçileceğini belirtti. Guardian tarafından patenti alınan ve yalıtımda daha düşük maliyetle yüksek verim sağlayan sistemin Türkiye'ye getirileceğini dile getiren Ürkmez, şu bilgileri verdi: ?Guardian'ın ürettiği sistem, diğer yalıtım malzemelerine göre yüzde 10 ile yüzde 25 arasında daha düşük maliyetle, yüzde 10 daha verimli olabiliyor. ABD'de şirket yetkilileri ile yaptığımız görüşmede Türkiye ve Ortadoğu pazarı hakkında bilgiler verdik. Bu bölgede bir yatırım yapılmasının öneminden bahsettik. Yaptığımız girişimler sonucu ilk etapta ithalat ardından da 3-4 yıllık süre içinde İzmir'de ortak yatırım konusunda anlaşma yaptık. Böylece hem yeni istihdam alanı açılacak, hem de yeni bir teknoloji uygulanmaya başlanacak.?
İlginizi çekebilir... Türkiye İMSAD'ın Yeni Dönem Başkanı Murat Savcı OlduTürkiye İMSAD'ın 39. Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda, yeni yönetim belirlendi. Türkiye İMSAD'ın yeni döneminin ilk Yönetim Kurulu toplantı... Depremlerde Yıkılmayacak Binalar için Doğru Yalıtım ŞartToplum genelinde farkındalık yaratmak ve deprem bilinci oluşturmak için her yıl 1-7 Mart haftası 'Deprem Haftası' olarak anılıyor.... Ravago Grubu'nun EPS, XPS ve Taş Yünü Çözümleriyle Geleceğin Yapıları GüvendeRavago EPS ve Mineral Yün İş Birim Direktörü Özge Müçek, TS 825'in sektörde performans odaklı dönüşümü hızlandırdığını söylüyor.... |
|||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.