Yapıda Ne Varsa Hepsi Bu Fuardaydı
Türk yapı sektörünün en büyük buluşması olarak nitelendirilen "Uluslararası Yapı/ Turkeybuild 2008 İstanbul Fuarı" 31. kez kapılarını açtı. 30 Nisan-4 Mayıs 2008 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Uluslararası Yapı / Turkeybuild 2008 İstanbul Fuarı, yerli-yabancı, yapı sektörüne yön veren tüm firmaları bir araya getirdi. 1978'den bu yana sürdürülen ve her yıl büyüyerek katılımcı ve ziyaretçi sayısını artırmayı başaran fuar, bu yıl 60 bin metrekare alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 10 ayrı salon ve açık alanda 50 ülkeden 800 firmanın katılımıyla gerçekleştirildi.
İlginizi çekebilir... Çimsa, Intercem 2025'te Küresel Vizyonunu Sektörle PaylaştıÇimsa, Intercem 2025'te dünyanın dört bir yanından sektör profesyonelleriyle bir araya geldi.... Isı Yalıtımı Olmayan Binaların Maliyeti Yılda 10 Milyar DolarBaumit Türkiye CEO'su Atalay Özdayı da doğru malzeme ve uygulama ile hayata geçirilecek nitelikli ısı yalıtımıyla elde edilecek tasarrufun Türkiye... Yalıtım Çözümlerinde En Yeni Teknolojiler ISK-SODEX 2025'te22-25 Ekim 2025 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleşecek ISK-SODEX 2025, yalıtım sektörünün en güncel ürün ve uygulamalarını sektör pr... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.