|
|
BTM'nin 2008 Yılındaki İhracat Hedefi 22 Milyon Dolar
BTM A.Ş., su ve ısı yalıtım sektöründe yaptığı ihracat ataklarıyla dünya pazarlarındaki payını sürekli artırıyor. BTM Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, "Grup olarak 2007 yılında yüzde 50'lik artışla 18 milyon dolar ihracat gerçekleştirdik. 2007 ciromuz da 150 milyon dolara ulaştı. 2008 yılı hedeflerimizi 12 milyon dolar yatırım, 200 milyon dolar ciro, 22 milyon dolar ihracat olarak belirledik" dedi. Levent Ürkmez, BTM'nin Kazakistan'da 10 milyon dolarlık yatırımla kurduğu ısı yalıtım fabrikasının, şirketin ikinci üretim üssü olduğunu söyledi. Ürkmez, "Kazakistan'ın ticaret merkezi durumundaki Alma Ata'da 22 bin metrekaresi açık, 4 bin metrekaresi kapalı alanda kurduğu fabrikada ısı yalıtım plakaları üretiyor. Nisan 2007'de üretime geçen fabrika, yılda 60 bin metreküplük üretim yapacak. Kazakistan'ın ilk ısı yalıtım fabrikası unvanını taşıyan tesis, yılda 15 milyon dolar ciro gerçekleştirecek" dedi. Kazakistan'ın bölgenin parlayan yıldızı olduğuna dikkat çeken Ürkmez, Kazakistan'da ürettikleri ısı yalıtım plakalarını Özbekistan, Tacikistan, Kırgızistan, İran ve Sibirya'ya ihraç ettiklerini belirtti.
İlginizi çekebilir... Flokser Kimya Tarihinin En Yüksek Üretim ve Satış Hacmine UlaştıFlokser Kimya, 2025 yılı itibarıyla başta poliüretan sistem çözümleri olmak üzere birden fazla sektöre hizmet verdiği üretim gruplarında tarihin en yü... Plakası 26, Hedefi Gelecek: "2026 Eskişehir Yılı"Eskişehir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği "2026 Eskişehir Yılı" yaklaşımı, kenti yalnızca yeni projelerle değil; birlik, daya... ISK-SODEX Küreselleşiyor; Sektörün Gücü, Şimdi Riyad'daAvrasya'nın en büyük HVAC-R, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın Koruma, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemleri fuarı olan ISK-SODEX, ISK... |
|||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.