|
İzopoli Seminerleri Devam Ediyor
İzopoli tarafından organize edilen ve daha önce iki kez farklı illerde düzenlenen "Binalarda Yalıtım Problemleri ve Çözüm Yolları Seminerleri"nin üçüncüsü 26 Şubat Salı günü Konya İnşaat Mühendisleri Odası'nda gerçekleştirildi. Seminerde, Yrd. Dç. Dr. Ömer Arıöz, "Binalarda Isı Yalıtımının Önemi"; Dr. Yılmaz Özdemir, "Sandviç Panellerin Yalıtım Cinslerine Göre Yangın ve Isı Yalıtımı Konularındaki Davranışları ile Uygulamada Karşılaşılan Güçlükler" ve İnş. Müh. Batur Demir de "IPN / Yangın Dayanımı Yüksek Firesafe Paneller" konularında konuşmalar yaptılar.
İlginizi çekebilir... ODE Yalıtım, Avrupa'da Kalıcı Liderliğe OdaklandıTürkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük yalıtım şirketi ODE Yalıtım, Cumhuriyetin ikinci yüzyılında Avrupa'da bölgesel bir güç olma hed... Yalıtım Sektörü İZODER Öncülüğünde Büyüme İvmesini SürdürüyorYalıtım bilincini Türkiye genelinde yaymak için 1993 yılında kurulan İZODER-Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği'nin 30. yılı yoğun katılıml... İskele Kalıp Sanayicileri Derneği İş Birliği ile İskele-Kalıp Sektörü Tek Bir Salonda 46. Yapı Fuarı'nda OlacakTürk yapı sektörünün buluşma noktası Yapı Fuarı '' Turkeybuild İstanbul 17-20 Nisan 2024 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde başlıyor.... |
|||
©2023 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.