|
|
Geleneksel Knauf Türkiye Bayi Toplantısı Antalya'da yapıldı
Knauf A.Ş. Geleneksel Bayi Toplantısı, 10-13 Ocak 2008 tarihleri arasında, tüm bayilerin ve 130 seçkin mimarlık ofisinin temsilcilerinin katılımıyla Antalya Spice Hotel'de gerçekleştirildi. Toplantının ilk gününde davetli mimar ve bayiler, yeni ürünlerin tanıtım ve uygulamasının yapıldığı fuarı gezdiler. Fuarın ardından gerçekleşen seminerde, Knauf Almanya Merkezi'nden davet edilen uzmanlar yeni ürünleri detaylı olarak ilgililere aktardılar.
İlginizi çekebilir... ISK-SODEX-2025'te Karbon Ayak İzi Nötr Hale GetirildiFuarın organizasyonel faaliyetlerinden kaynaklanan karbon ayak izi, bilimsel yöntemlerle hesaplanarak 48 ton COâ‚‚e (Karbondioksit eşdeğerleri) olarak... Baumit Türkiye'nin 2026 Hedefi Sürdürülebilir Büyüme2026 yılında sürdürülebilir yapı teknolojilerinin daha yaygın hale gelmesi için çalışacaklarını söyleyen Baumit Türkiye CEO'su Atalay Özdayı, "... Knauf'un Üst Yönetiminde İlk Defa Bir Türk YöneticiDünya genelinde 320 fabrikası, 43.500 çalışanı, 15 milyar Euro'yu aşan cirosuyla 90 ülkede faaliyet gösteren ve yapı malzemelerinde dünya liderler... |
|||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.