|
|
Bostik, İstanbul Pencere 2008 Fuarı'na Katıldı
Çift cam macunu üretiminde Türkiye lideri olan Çekomastik ve dünya markası olan Bostik mart ayında düzenlenen Pencere 2008 Fuarı'na katıldı. Firma standında Çekomastik'in Şişecam onaylı ve BS-EN 1279 normuna sahip 999 Çift Cam Macunu'nun yanı sıra 2007 Bostik Türkiye ürün programında olan İngiltere ürünleri Butyl, Hot Melt Butyl ve 2008 yılında Türkiye'de üretimi planlanan Polysulfide Macunu Bostik 3000'i de sergiledi.
İlginizi çekebilir... ISK-SODEX-2025'te Karbon Ayak İzi Nötr Hale GetirildiFuarın organizasyonel faaliyetlerinden kaynaklanan karbon ayak izi, bilimsel yöntemlerle hesaplanarak 48 ton COâ‚‚e (Karbondioksit eşdeğerleri) olarak... Baumit Türkiye'nin 2026 Hedefi Sürdürülebilir Büyüme2026 yılında sürdürülebilir yapı teknolojilerinin daha yaygın hale gelmesi için çalışacaklarını söyleyen Baumit Türkiye CEO'su Atalay Özdayı, "... Knauf'un Üst Yönetiminde İlk Defa Bir Türk YöneticiDünya genelinde 320 fabrikası, 43.500 çalışanı, 15 milyar Euro'yu aşan cirosuyla 90 ülkede faaliyet gösteren ve yapı malzemelerinde dünya liderler... |
|||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.