Yalıtım Dergimiz 30 Yaşında...
Uygulama bayileri ve ustaların eğitimi
Flokser Trade'den güvenliği artıran alev geciktirici katkı: TCPP
|
AB'den Türkiye'de Enerji Verimliliğine Destek
Enerjide dışa bağımlı bir ülke olmasına rağmen kaynaklarını hızla tüketen ve tüm dünyada olduğu gibi küresel ısınmanın etkilerini her geçen gün daha çok hisseden Türkiye, yeni bir proje ile enerjiyi verimli kullanmanın yollarını öğrenecek. Elektrik İşleri Etüt İdaresi Genel Müdürlüğü (EİE) tarafından yürütülen Enver Projesi'nin paralelinde, Avrupa Birliği'nin finansman desteği ile hayata geçirilecek olan enverIPAB Projesi (Binalarda Enerji Verimliliğine Yönelik Toplum Bilincinin Artırılması Projesi), binalarda enerji verimliliği bilincinin artırılmasını ve bu yolla aile bütçelerinin, ülke ekonomisinin ve çevrenin korunmasını amaçlıyor. enverIPAB Projesi, kamuoyunda farkındalık ve davranış değişikliği yaratarak ülkemizdeki binalarda enerjinin etkin kullanılması yoluyla yerel kaynakların korunmasını ve enerjide ithalata bağımlılığın azaltılmasını hedefleniyor. Yapılan araştırmalar; binalarda, sanayide ve ulaşımda enerjiyi verimli kullanarak enerji tüketiminde yaklaşık yüzde 25 oranında tasarruf sağlanabileceğini ve bu tasarrufun ülke ekonomisine katkısının yılda ortalama 7.5 milyar YTL olacağını gösteriyor.
İlginizi çekebilir... Yaz aylarında artan gürültü, yaşam alanlarında akustik konfor ihtiyacını öne çıkarıyorODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yaz aylarında kapalı alan kullanımının artmasıyla birlikte ses yalıtımının daha fazla önem ka... Türk Ytong'dan yenilenebilir enerjiye stratejik yatırımTürk Ytong, temiz enerji dönüşümü yolundaki ilk yatırımını Nakkaş Holding grup şirketlerinden Saves desteğiyle hayata geçiriyor.... Kale Grubu'nda üst düzey atamaKale Grubu, Aykut Aydoğan'ı Yapı Kimyasalları Grup Başkanı olarak bünyesine kattı.... |
|||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.