İçeriğe geç
Yalıtım Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

İZODER Yeni Yılda, Yeni Ofisinde

70. Sayı (Ocak-Şubat 2008)

İZODER Yeni Yılda, Yeni Ofisinde

Isı, Su, Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği (İZODER), yeni yılla birlikte Ümraniye’deki yeni ofisine taşındı. 5 kattan oluşan Yalıtım Plaza’da modern ofisler, bilgisayarlı eğitim ve seminer salonları yer alıyor.

Derneğin yeni adresi şöyle: Şerifali Çiftliği, Hendem Cad. Kıble Sok. No: 33 Y. Dudullu Ümraniye-İstanbul Tel: (0216) 415 74 94 - 415 73 23  Faks: (0216) 415 70 01

Binalarda enerji verimliliği semineri

İZODER ve Uşak Belediyesi işbirliğiyle 1 Aralık 2007 tarihinde düzenlenen "Binalarda Enerji Verimliliği ve Isı Yalıtımı Semineri", Uşak Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.  Seminere Uşak Valisi Kayhan Kavas, TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji Komisyonu Başkanı Dr. Soner Aksoy, Uşak Belediye Başkanı Mesut Apaydın, İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Ürkmez, Uşak Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Veli Kemal Ceylan, daire müdürleri, oda temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Levent Ürkmez, ısı yalıtımının önemine değindi. İZODER’in bugüne kadar Türkiye’de belediyelerle birçok işbirliği yaptığını belirten Ürkmez sözlerine şöyle devam etti: "Uşak’ta 1 Ocak 2006 yılından itibaren başlatılan ısı yalıtımı çalışmaları doğrultusunda bugüne kadar yaklaşık 1,5 milyon YTL’ye varan miktarda milli gelire katkı sağlandı. Ülkemizde bu yöndeki ilk uygulamalar arasında yer alan ısı yalıtımı zorunluluğunun diğer illere de örnek olmasını temenni ediyoruz."

İZODER, Enerji Verimliliği Haftası’nda yalıtım sektörünün sorunlarını masaya yatırdı

İZODER Başkanı Levent Ürkmez, Enerji Verimliliği Haftası nedeniyle 13 Ocak 2008 Pazar günü düzenlenen "Yuvarlak Masa Toplantısı"nda enerji bağlamında Türkiye’nin sorunlarını ve bu sorunların çözüm önerilerini yetkililerle paylaştı. Toplantı sonrasında bir bildiri yayınlayan katılımcılar, 2008 yılının "Enerji Verimliliği Yılı" olarak ilan edilmesinin büyük yararlar sağlayacağını vurguladılar. "Yuvarlak Masa Toplantısı" sonrası açıklama yapan İZODER Başkanı Levent Ürkmez şunları söyledi: "Enerji Verimliliği Haftası Konferansı’nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın da vurgulamış olduğu gibi ısı yalıtımına önem vererek enerji tasarrufu sağlayabilir, ülke ekonomisine ciddi katkıda bulunabiliriz."

Paylaş

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
SILENT WORLDFLOKSER KİMYARAVAGO BUILDING SOLUTIONSBTM POLPAN
Reklam
BAUMIT

Advertorial

Tümü: Advertorıal