İçeriğe geç
Yalıtım Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Ode Yalıtım, Sektörü Yurtdışı Fuarlarda Temsil Ediyor

65. Sayı (Mart-Nisan 2007)

Global marka olma yolunda çalışmalarını sürdüren Ode Yalıtım, şubat ve mart ayları boyunca Infacoma (Selanik-Yunanistan), Kazbuild Spring (Almata-Kazakistan), ISH Frankfurt (Franfurt-Almanya) ve Bulgaria Building (Sofya-Bulgaristan) fuarlarına katıldı.

Ode, Yunanistan ve Kazakistan’daki fuarlarda beş üretim tesisinde üretilen tüm yapı ve mekanik ürünlerini sergiledi. Frankfurt’taki Avrupa’nın en büyük ISH fuarında da firmanın mekanik tesisata yönelik ürünleri sergilendi. Yurtdışında tanınırlılığını pekiştirme yolunda ilerleyen Ode Yalıtım, bu vizyonunu 2007 yılında 10 yurtdışı fuarına katılarak sürdürecek.

Ode, ‘Yapıda Tesisat Teknolojileri Sempozyumu’na Sponsor Oldu

Ode Yalıtım, 12-14 Mayıs 2008 tarihleri arasında Cevahir Otel’de (İstanbul) düzenlenecek 8. Uluslararası Yapıda Tesisat Teknolojileri Sempozyumu ve Fuarı’na sponsor oldu.

2008 yılında düzenlenecek olan sempozyumda yurtiçinden ve yurtdışından katılan uzman konuşmacılarla depremden yangına, ısı yalıtımından iklimlendirme çalışmalarına, enerji tasarrufundan atık enerjinin geri kazanımına ve hijyene kadar pek çok konu bilimsel ve teknik platformlarda tartışılacak. Düzenlenen oturumlarda ‘Yapılarda Mekanik Tesisat Uygulamaları’, ‘İç Hava Kalitesi ve Konfor Şartları’, ‘Sıhhi Tesisat’, ‘Kontrol ve Bina Yönetim Sistemleri’, ‘Soğutma’, ‘Yapı Fiziği’, ‘Yapılarda Güvenlik ve Koruma’, ‘Modelleme ve Yazılımlar’ , ‘Yapı Tasarımı ve Uygulamalarında Proje Yönetimi’ ile ‘Enerji Verimli Binalar’ konularında bildiriler sunulacak.

Paylaş

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
SILENT WORLDFLOKSER KİMYARAVAGO BUILDING SOLUTIONSBTM POLPAN
Reklam
BAUMIT

Advertorial

Tümü: Advertorıal