İçeriğe geç
Yalıtım Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Avrupa Birliği Sürecinde İnşaat Sektörü Paneli

59. Sayı (Mart Nisan 2006)

Avrupa Birliği Sürecinde İnşaat Sektörü Paneli

İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği’nin (İMSAD), 9 Şubat 2006 Perşembe günü İstanbul’da düzenlediği "Avrupa Birliği Sürecinde İnşaat Sektörü" konulu panelde Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Müsteşarı Sabri Özkan Erbakan ile çeşitli kamu ve özel kuruluşların sözcüleri görüşlerini belirttiler.

Panelde, AB kurumlarıyla ilişkilerde izlenecek yöntem; ve AB tarafından onaylanmış sivil toplum örgütü şemsiyesi altında tüm inşaat sektörünün tek vücut olarak temsili ile Türkiye’nin kazanımları üzerinde duruldu. İnşaat sektöründeki yöneticiler de panelde söz alarak AB ülkeleri ve kurumlarıyla uzun yıllara dayanan deneyimlerini katılımcılarla paylaştılar. İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sayıl yaptığı konuşmasında, 2005 yılının ekim ayında başlayan Avrupa Birliği üyelik süreciyle birlikte farklı bir döneme girildiğini ve bir değişim sürecinin başladığını belirtti.

İMSAD’da Görev Değişikliği
İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (İMSAD) Başkanı Galip Sayıl, Degussa YKS'deki işlerinin yoğunluğu nedeniyle yönetim kurulu başkanlığı görevini devretti. Derneğin yönetim kurulu başkanlığına, başkan vekili Dr. Murat Akdoğan (Baymak A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı) seçildi. Alev Yaraman (Trakya Cam San. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı) ise İMSAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. Yönetim kurulunun diğer üyelerinin görev dağılımında değişiklik olmadı.

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
SILENT WORLDFLOKSER KİMYARAVAGO BUILDING SOLUTIONSBTM POLPAN
Reklam
BAUMIT

Advertorial

Tümü: Advertorıal