Farklı Bakış Açısı ve Bir Öneri...
"Gürültüyü kontrol altına almak bir tercih değil, profesyonel bir gerekliliktir"
Yalıtım sektörü büyüyor, doğru. Peki büyüdüğü oranda kazanabiliyor mu?
Yangına karşı zaman kazandıran bir mimari katman: EGGER OSB Flammex
|
Kale Grubu'nun Bayi Toplantısı Antalya'da Yapıldı
Kale Grubu şirketleri, yapı sektöründe hizmet veren bayilerini Antalya'da ağırladı. 1014 Kasım 2005 tarihleri arasında gerçekleştirilen Kale Grubu Bayi Toplantısı'na yaklaşık altı yüz kişi katıldı. Kemer Limra Otel'de yapılan toplantıda bayiler, "Birlikte, Güçlü bir Geleceğe" konsepti içinde Kale Grubu'nun yeni hedeflerini paylaşırken, diğer taraftan yapılan outdoor etkinlikleri ve konserlerle eğlenme ve dinlenme fırsatı da buldular. Toplantıya Çanakkale&Kalebodur, Kalekim, Kaleterasit, Kalecolor ve RocaKale, Kaledekor markalarının bayileri ve eşlerinin yanı sıra Kale Grubu Şirketleri İcra Kurulu Başkanı Zeynep Bodur Okyay, Teknik ve Kimya Grubu Başkanı Osman Okyay, Seramik Grubu Başkanı Tarık Özçelik, Seramik Grubu Başkan Yardımcısı Hasan Sazcı, Kaleseramik Genel Müdürü Remzi Gula, Kalekim Genel Müdürü Ferdi Erdoğan, KalevitRoca Genel Müdürü Raimundo GarciaFigueras ve üst düzey yöneticiler ile bölge müşteri temsilcileri katıldı. Dünyada üç adet bulunan iklimlendirme cihazı Kalekim ile Türkiye'de... Kalekim ilklere imza atmaya yepyeni bir teknoloji ürünü olan Atlas SC 2000 iklimlendirme cihazı ile devam ediyor. Kalekim, dünyada sadece üç adet bulunan bu cihaz ile tüketiciye daha dayanıklı ve kaliteli ürünler sunuyor. Cihazın diğer benzerlerinden farkı, 30 'C sıcaklığa kadar programlanabiliyor ve böylelikle dünyanın değişik yerlerindeki iklim özelliklerini simule edebiliyor olması. Kalekim yeni iklimlendirme cihazı ile ürünlerinin yıpratıcı iklim koşullarına dayanımını ve yıllar sonraki performansını test ediyor. İklimlendirme adı verilen yaşlandırma testi bu cihaz sayesinde hızlandırılarak, kısa zamanda daha dayanıklı ve kaliteli ürünler geliştirilebiliyor. Yeni iklimlendirme cihazı ile Kalecolor duvar boyaları, Kaleterasit sıvaları, yapıştırma harçları, derz dolguları gibi tüm Kalekim ürünleri güneş ışığı, ısı ve yağış etkilerine maruz bırakılarak test ediliyor. Gerçekleştirilen bu testler ve ustalar ile yapılan uygulama çalışmalarına göre kısa zamanda daha dayanıklı ve yüksek performanslı ürünler geliştiriliyor.
İlginizi çekebilir... "Filli Boya ile Gündem Sohbetleri" serisinin yeni durağı Diyarbakır olduNippon Paint - Betek, Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve yerel dinamikleri paydaşlarıyla değerlendirmek üzere başlattığı "Filli Boya ile Günd... Saint-Gobain Türkiye, ISO 500 listelerinde 4 şirketiyle yerini aldıSaint-Gobain Türkiye, İstanbul Sanayi Odası'nın açıkladığı ISO 500 ve ISO İkinci 500 listelerine Türkiye'de faaliyet gösteren 4 markası ile gi... Yapıchem Kimya, Buildex 2026'da bölgesel büyüme hedeflerini güçlendirdiYapıchem Kimya, 10-14 Haziran 2026 tarihleri arasında Suriye'nin başkenti Şam'da düzenlenen Buildex 2026 Fuarı'na katılarak bölgedeki iş b... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.