"Büyüyen Ama Kazanamayan Bir Sektör: Yalıtım"
2025 Sektör değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
Sararmaya Karşı Güçlü Performans: BOSTİK S730 Silicone Premium A
|
Mimarlar "Su ve AsfaltV İzlerini Takip Edecek
Uluslararası İstanbul Mimarlık Festivali'nin bu yılki teması "Su ve Asfalt" olarak belirlendi. Festivalde çağdaş metropollerin çelişkili, canlı ve gerilimli yapısını hatırlatan "Su ve Asfalt" temasına mimarlık gözlüğü ile bakılacak. 26 Eylül 9 Ekim 2005 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Mimarlık Festivali'ne çeşitli ülkelerden proje ve katılımcılar davet edilecek ve festival ikinci senesinde uluslararası bir boyuta taşınmış olacak. Arkitera Mimarlık Merkezi, ilk İstanbul Mimarlık Festivali'ni 49 Ekim 2004 tarihlerinde gerçekleştirmiş ve festival mimarlık dünyasında büyük yankı yaratmıştı.
İlginizi çekebilir... Şişecam'ın ödüllü projesi "Poetry of the Factory" B2B iletişimde yeni bir dönem başlatıyorMIXX ve MarTech Ödülleri'nde toplam yedi ödül kazanan "Poetry of the Factory" projesiyle Şişecam, B2B iletişiminde yenilikçi bir yaklaşı... Flokser Kimya'dan Yeni Nesil Yalıtım ÇözümleriFlokser Kimya tarafından geliştirlen ısı, su ve ses yalıtımını bir arada sunan çok yönlü sistemler, uygulama kolaylığı ve uzun vadeli performans avant... Ülke ve aile ekonomisi için en değerli yatırım ısı yalıtımıTürk Ytong Genel Müdürü Agah Durukal "ısınmaya ayrılan bütçeyi azaltmak için enerjiyi verimli kullanmak ve tasarruf imkanlarını geliştirmek zorund... |
|||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.