İçeriğe geç
Yalıtım Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

Yapıda Yeni Ürünler Fuarı

47. Sayı (Mart Nisan 2004)

Yapıda Yeni Ürünler Fuarı

Bu yıl ilk kez düzenlenen Yapıda Yeni Ürünler 2004 Fuarı, 18 Şubat günü İstanbul Hilton Convention & Exhibition Center’da Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül tarafından açıldı.

Fuar süresince gerçekleştirilen bilimsel-teknik seminerler ve firmaların tanıtım seminerleri görsel iletişim sistemi sayesinde tüm ziyaretçilerle eş zamanlı olarak paylaşıldı. Fuarda, Omurilik Felçlileri Derneği'nin yaşam alanlarına dair sergi ve etkinliklerine de yer verildi.

Fuarda, mantolama yerine kullanılabilen sıva, panel yer döşemesi, klima teknolojileri, ıslak ve kaygan zeminlerde kaymayı önleyen Anti-Slip Sistem, tam kasetli tente sistemleri, ahşap karkas tekniği, dekoratif zemin kaplamaları, küvet koruma sistemleri, kokusuz klozet, çelik deprem kabini ve depremi önceden algılayan erken uyarı sistemi, bahçeye kurulabilen mini golf sahası, yıkama ve kurulamanın aynı anda gerçekleştiği endüstriyel çamaşırhane sistemleri, dünyada ilk ve tek olan cam şömine, dekoratif özel boyalar, yeni bir teknoloji olan ışıkla ısıtma sistemi, en son aydınlatma teknikleri, dekoratif radyatör, yeni model kapı ve aksesuarları, yüksek teknolojili membran yapılar, yapay kayak ve buz pateni sistemleri, dekoratif taş ve seramikler gibi yeni ürünler sergilendi. Seminerlerle de yoğun olarak desteklenen fuarda mimar Orhan Baltacıgil tarafından 20 Şubat Cuma günü ‘Türkiye'de Çelik Yapı Teknolojisi Geliştirilemez mi?’ konulu bir seminer verildi. Fuar 22 Şubat tarihinde sona erdi.

Paylaş

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
SILENT WORLDFLOKSER KİMYARAVAGO BUILDING SOLUTIONSBTM POLPAN
Reklam
BAUMIT

Advertorial

Tümü: Advertorıal