İçeriğe geç
Yalıtım Dergisi

Kategoriler

Dergi

Abonelik

ODE'nin Bursa'daki semineri yoğun ilgi gördü

35. Sayı (Mart Nisan 2002)

ODE'nin Bursa'daki semineri yoğun ilgi gördü

ODE tarafından 15 Mart 2002 tarihinde Bursa’da düzenlenen ‘Yapı ve Tesisatta Yalıtım Sistemleri’ semineri yoğun ilgi ile karşılandı.

Mimar ve mühendislerden oluşan yüz kişilik bir davetli topluluğunun katılımı ile Isısan Seminer Salonu’nda gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını ODE Genel Müdürü Orhan Turan yaptı. Orhan Turan konuşmasında 2001 yılında yaşanan ekonomik krizin ülke ekonomisinde yarattığı olumsuz etkiler ve bunların inşaat sektörüne yansımalarına değindi.

ODE Bursa Bölge Müdürü Serkan Demirsan’ın Yalıtım Sektörü ve ODE başlıklı konuşmasının ardından söz alan ODE Pazarlama Müdürü Ali Türker, Yapı ve Tesisatta Yalıtım Sistemleri konulu bir sunum yaptı. Ali Türker konuşmasında yalıtımda kullanılan Kauçuk Köpüğü malzemelerden ODE K-Flex’in üretim teknikleri, ürün gamı, teknik özellikleri ve yeni ürünleri ODE K-Flex Color ile ODE K-Flex Frigo hakkında detaylı bilgiler verdi; Pazardaki diğer kauçuk köpüğü malzemeler ile ODE K-Flex’i teknik özellikleri açısından karşılaştırdı.

TS 825 Binalarda Isı Yalıtım Yönetmeliği’ne göre duvarlarda kullanılması gereken ekstrüde polistren köpük (XPS) malzemelerin minimum 20 kg/m3, çatıda kullanılanların ise minimum 30 kg/m3 olması gerektiğini vurgulayarak piyasada bu yönetmeliğe uymayan pek çok ürünün olduğunun altını çizen Ali Türker, ODE Isıpan ürününün teknik özellikleri ve bina dış duvarlarının yalıtımı için gerekli olan tüm malzemeleri bir paket halinde sunan ODE Sistem hakkında da bilgiler verdi.

ODE Polietilen ürün gamı ile esnek havalandırma kanalları ODE DEC ürünlerinin de anlatıldığı seminer, Bursa Bölge Müdürlüğü ofisinde düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

Paylaş

İlginizi çekebilir

Tümü
Reklam
SILENT WORLDFLOKSER KİMYARAVAGO BUILDING SOLUTIONSBTM POLPAN
Reklam
BAUMIT

Advertorial

Tümü: Advertorıal