Dow/Mardav'dan Yapı İskeletine Özel Koruma "VValImate TB"
Dovv/Mardav standında "Yapı İskeletine Özel Koruma" konseptine uygun olarak hazırlanan gösteride, iskelet kostümleri giymiş dansçıların gösterisi davetlilerin ilgisini çekti. VValImate BT özel kanatlı ve pürüzlü yüzeyi sayesinde beton yüzeylerde özel sıva gerektirmeden tutunabilme özelliğine sahip bir ısı yalıtım ürünü. Geleneksel sıva ile sıvanabilmesi diğer yalıtım çözümlerine oranla daha ekonomik olma imkanı sağlıyor.Yapı-Endüstri Merkezi'nce 1991 yılından bu yana, yerli yapı malzemelerine verilen "Altın Çekül Ödü-lü"nün onuncusu, 4 Mayıs 2000 tarihinde Polat Renaissance Oteli'nde düzenlenen ödül töreniyle sahibini buldu. Prof. Dr. Hulusi ÖZKUL (İTÜ inşaat Fakültesi), Prof. Dr. Halit Yaşa Ersoy, (Mim. Sin. Ünv. Mim. Fak), Prof. Utarit Izgi, Endüstri Tasarımcısı Gamze Tür-koğlu ve YEM Teknik Danışmanı Prof. Ruhi Kafesçioğlu'ndan oluşan seçici kurul YAPI 2000 İSTANBUL Fuarmda sergilenen ürünler arasından adayları seçerek,Bu ürünlerde; ? Ürünün, üretim, uygulama ve kullanım süreçlerinde rasyonelleşmeye yönelik yenilikler getirmesi. ? Yapı-lnsan sağlığı ilişkisi açısından uygun olması. ? Üretim sürecinin çevreye zararlı yönü olmaması. ? Türkiye'de üretilmiş olması. ? Malzemenin üretiminde, yapılardaki uygulamasında ve binanın kullanım sürecinde enerji tasarrufu sağlanması. ? Daha önceki yıllarda aynı ürünle Altın Çekül Ödülü veya Teşvik-Özendirme Ödülü almamış olma nitelikleri aradı, bu kriterlere göre de ödülü kazanan firmayı belirledi. Buna göre; Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi ve Ti-caret A.Ş. Firması, "P.M.C.P - Prefabrik Modüler Cephe Paneli" ürünüyle Altın Çekül Ödülü"nü kazandı.
İlginizi çekebilir... Bonus Yalıtım "İleri Doğru" Vizyonuyla 2030'a HazırBonus Yalıtım, çalışanlarının katılımıyla 10"“11 Ekim tarihlerinde Elite World Sapanca'da düzenlenen "İleri Doğru" vizyon toplantısını... Roka Yalıtım, Orta Asya ve Rusya'da Yatırımlarıyla Büyüyor2022 yılında Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te kurduğu kauçuk izolasyon üretim tesisiyle Orta Asya pazarına güçlü bir giriş yapan Roka Yalıtın... Ozan Turan: "Yalıtım, Doğal Afetlerde Riski Azaltan En Etkili Yöntemlerden Biri"ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yapıların bu afetlere karşı korunmasında doğru ve eksiksiz yalıtım uygulamalarının kilit rol ... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.