"Büyüyen Ama Kazanamayan Bir Sektör: Yalıtım"
2025 Sektör değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
Sararmaya Karşı Güçlü Performans: BOSTİK S730 Silicone Premium A
|
ODE'nin Yurt Dışı Eğitimi
Isolated Systems Limited, Christie&Grey, lllbruck ve Noise Control Center firmalarıyla yapılan işbirliği ile ODE Ses Yalıtım ürün yelpazesini genişletti. Bu firmalardan ikisi yapılarda ses yalıtımı ve akustik düzenleme, diğer iki firma ise titreşim ve darbe kontrol üzerine uzmanlaşmış firmalardır. Mümessillikleri ve distribütörlükleri alınan 4 yeni firmanın ürünleri hakkında teknik eğitim almak üzere 18 Mart 1998 tarihleri arasında Ode mühendis personeli ingiltere'ye gitti. Konularının uzmanları tarafından toplam 120 saat eğitim alan ODE teknik personeli ingiltere'nin çeşitli yerlerinde bulunan fabrikaları ve tesisleri de ziyaret ederek üretim hakkında bilgi sahibi oldular.
İlginizi çekebilir... Şişecam'ın ödüllü projesi "Poetry of the Factory" B2B iletişimde yeni bir dönem başlatıyorMIXX ve MarTech Ödülleri'nde toplam yedi ödül kazanan "Poetry of the Factory" projesiyle Şişecam, B2B iletişiminde yenilikçi bir yaklaşı... Flokser Kimya'dan Yeni Nesil Yalıtım ÇözümleriFlokser Kimya tarafından geliştirlen ısı, su ve ses yalıtımını bir arada sunan çok yönlü sistemler, uygulama kolaylığı ve uzun vadeli performans avant... Ülke ve aile ekonomisi için en değerli yatırım ısı yalıtımıTürk Ytong Genel Müdürü Agah Durukal "ısınmaya ayrılan bütçeyi azaltmak için enerjiyi verimli kullanmak ve tasarruf imkanlarını geliştirmek zorund... |
|||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.