
"Büyüyen Ama Kazanamayan Bir Sektör: Yalıtım"
2025 Sektör değerlendirmesi ve 2026'dan beklentiler
Sararmaya Karşı Güçlü Performans: BOSTİK S730 Silicone Premium A
|
Türkiye'nin İlk Çatı Yarışması, Işıklar Ana Sponsorluğunda Gerçekleşti![]()
Işıklar Yapı Ürünleri ile çatı sektörünün gelişmesi için önemli çalışmalar yürüten Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) önemli bir işbirliğine imza attı. Yapılan işbirliği ile düzenlenen 1. Ulusal Genç Çatıcılar Yarışması’na katılan genç çatı ustaları, uygulama kalitesi, uygulama süresi, iş güvenliği ve alan temizliği açısından birinci seçilmek için yarıştı. 29 Mart 2018 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen “1. Ulusal Genç Çatıcılar Yarışması” ile sektörün en iyi çatı ustası ekibi belirlendi. Yarışmanın geleneksel hale getirilerek, ilerleyen yıllarda Uluslararası Çatı Sanayicileri Federasyonu’nun (IFD) düzenlediği Dünya Genç Çatıcılar Şampiyonası’na Türkiye’den katılacak takımının seçilmesi için bir hazırlık olması hedefleniyor. 1. Ulusal Genç Çatıcılar Yarışması’nda katılımcılar 3 kişilik takımlar halinde yarıştılar. Takımlar 30 yaş altı 2 uygulamacı ve yaş sınırı olmaksızın bir takım liderinden oluştu. 15 takım zamana karşı en iyi çatıyı yapmak için yarıştı. Işıklar Yapı Ürünleri ekibinden; Osman Yıldırım, Yavuz Yıldırım, Kadir Şahin “Kil Kiremit Kategorisi”nde birincilik ödülü aldı.
Yapı Malzemelerinde Konfor ve Sağlık Konferansı Işıklar Sponsorluğunda Yapıldı Sektör ile ilgili son gelişmelerin paylaşıldığı ve tartışıldığı konferansta, yenilikçi ürünler geliştirmek ve imal etmek için ihtiyaç duyulan yeni yatırımlar konusunda, uluslararası yatırımcı firmalarla görüşmeler yapıldı. İlginizi çekebilir... Şişecam'ın ödüllü projesi "Poetry of the Factory" B2B iletişimde yeni bir dönem başlatıyorMIXX ve MarTech Ödülleri'nde toplam yedi ödül kazanan "Poetry of the Factory" projesiyle Şişecam, B2B iletişiminde yenilikçi bir yaklaşı... Flokser Kimya'dan Yeni Nesil Yalıtım ÇözümleriFlokser Kimya tarafından geliştirlen ısı, su ve ses yalıtımını bir arada sunan çok yönlü sistemler, uygulama kolaylığı ve uzun vadeli performans avant... Ülke ve aile ekonomisi için en değerli yatırım ısı yalıtımıTürk Ytong Genel Müdürü Agah Durukal "ısınmaya ayrılan bütçeyi azaltmak için enerjiyi verimli kullanmak ve tasarruf imkanlarını geliştirmek zorund... |
|||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.