
Yalıtım Dergimiz 30 Yaşında...
"Teknik folyolarda öne çıkan ilk başlık enerji verimliliği ve yalıtım performansı"
Uygulama bayileri ve ustaların eğitimi
Perde duvar ile teras yalıtımında yüksek dayanım ve uygulama kolaylığı
|
Antalya Belediyesi Hobi Bahçesi'nin Tercihi BTM Shingle Oldu![]()
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin kent yaşamının yorucu temposundan uzaklaşıp keyifli bir mola vermek isteyenler için hayata geçirdiği Hobi Bahçesi Projesi’nde BTM Shingle ürünleri tercih edildi. Yaklaşık 140 bin metrekare alanda projelendirilen tesis içerisinde kullanıcıların sosyal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla; koşu parkurları, kafeteryalar, spor tesisleri, mescit, çocuk oyun alanları bulunuyor. 76 dönümlük ilk etap proje alanında 348 adet hobi evi hayata geçirildi. 4,5 metrekare kapalı alanı ve 13,5 metrekarelik açık verandası bulunan hobi evi çatılarında BTM Shingle dekoratif çatı kaplaması başarı ile uygulandı. Toplamda 7 bin metrekare BTM Shingle dekoratif çatı kaplaması kullanılan projede tüm hobi evleri sahiplerine tahsis edildi.
BTM’den Genç Çatıcılara Destek Yarışmada katılımcılar 3 kişilik takımlar halinde yarıştılar. Takımlar 30 yaş altı 2 uygulamacı ve yaş sınırı olmaksızın bir takım liderinden oluştu. Yarışma, “kırma” ve “düz” çatılar kategorilerinde gerçekleşti. Ekipler, en kısa zamanda, en kaliteli uygulamayı, iş güvenliği ve alan temizliğine en uygun şekilde hareket ederek tamamlamaya çalıştılar. BTM’nin yarışmacı ekipleri, bitümlü örtü uygulama ve shingle çatı uygulama kategorilerinde yarıştı. Bitümlü Örtü kategorisindeki BTM ekibi yarışmayı birincilikle tamamlarken Shingle Çatı kategorisindeki BTM ekibi ise 2. oldu.
BTM, Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı’nda “Yeşil Çatıları” Anlattı Konferansta, ERA Mimarlık Kurucusu Prof. Dr. Ertun Hızıroğlu, BTM Optigreen Bitkilendirilmiş Yeşil Çatı Sistemi’nin uyguladığı “Garanti Bankası Teknoloji Kampüsü Projesi” hakkında bilgi verirken, BTM Teknik Danışmanı Jozef Bonfil proje hakkındaki uygulama detaylarını anlattı. İlginizi çekebilir... İzocam'da Satış ve Pazarlama Direktörlüğü görevine Barış Orbay atandıSatış, pazarlama, marka ve ürün yönetimi, bayi kanalı yönetimi ve ticari operasyonlar alanlarında 30 yılı aşkın deneyime sahip Barış Orbay, 24 Ağustos... Entegre Harç, epoksi zemin çözümleriyle ürün gamını genişletiyor50 yıllık üretim deneyimine sahip Entegre Harç, yapı sektöründeki değişen ihtiyaçlara yönelik yatırımlarına epoksi zemin çözümlerini ekledi.... Entegre Harç, 50 yıllık tecrübesiyle yapı sektörüne çözüm sunuyorYarım asırlık üretim deneyimiyle yapı malzemeleri sektöründe faaliyet gösteren Entegre Harç, ürün ve çözüm portföyünü yeni yatırımlarla geliştirmeyi s... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.