
|
İzocam, Çalışan Deneyim Yolculuğunda Mükemmeli Hedefliyor![]()
İzocam, 2018 yılından bu yana sahip olduÄŸu Top Employer sertifikası ile Türkiye’nin “en iyi iÅŸveren markaları” arasında yer alıyor. Her yıl ortalama 700 kiÅŸiye istihdam saÄŸlayan İzocam, çalışanlarına mükemmel bir çalışan deneyim yolculuÄŸu kazandırmayı hedefliyor. Tüm yalıtım ürünlerinde sahip oldukları %23 pazar payı ile sektör lideri olduklarını belirten İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, uzun yılların deneyim ve tecrübesi ile elde ettikleri baÅŸarılar sayesinde ISO ilk 500’de daima yer aldıklarını söyledi. 2015 Brand Finance Raporu’na göre Türkiye’nin en deÄŸerli 100 markası arasında gösterildiklerini de kaydeden Savcı, bu baÅŸarılarında teknolojiye ve AR-GE’ye olduÄŸu kadar çalışanlarına yaptıkları yatırımların da etkili olduÄŸunu vurguladı. 2018 yılından bu yana sahip oldukları Top Employer sertifikası ile Türkiye’nin “en iyi iÅŸveren markaları” arasında yer aldıklarını açıklayan Murat Savcı, “İzocam olarak güçlü bir iÅŸveren markası olmayı ve çalışanlarımıza mükemmel bir çalışan deneyim yolculuÄŸu kazandırmayı amaçlıyoruz. Bu stratejiyi oluÅŸtururken İzocam’ın varoluÅŸ amacından ilham alıyoruz. Bu amaç dünyada enerji verimliliÄŸi, sürdürülebilirlik ve konforu yalıtım çözümleri ile sunarak, bugüne ve geleceÄŸe hizmet etmektir. Bu doÄŸrultuda çağın gerekliliklerine uygun ve yeni neslin ihtiyaçlarını karşılayan çözümler tasarlayıp geliÅŸtirmeye de devam ediyoruz. Yeniliklere açık, çevreye ve insana duyarlı bir firma olarak, güçlü iÅŸveren markası stratejimizin temelinde; varoluÅŸ amaçlarımız, ilke ve deÄŸerlerimiz ile kurumsal tutumlarımız yer almaktadır. Güçlü ve saÄŸlam temellere dayalı köklü bir ÅŸirket olarakgeliÅŸtirdiÄŸimiz İzocam Tutumları, tüm çalışma kadrolarımız için kılavuz niteliÄŸi taşımaktadır. ‘MüÅŸteriye yakın olmak’, ‘çevik olmak’, ‘yenilikçi olmak’, ‘giriÅŸimci gibi davranmak’, ‘açık ve kapsayıcı bir kültür oluÅŸturmak’ ÅŸeklinde tanımladığımız beÅŸ İzocam Tutumu, İnsan Kaynakları politikalarımız ile birlikte uygulama araçlarının tasarımında ve yürütülmesinde de bize yol göstermektedir” diye konuÅŸtu.
İnsan odaklı çalışma anlayışını benimseyen bir marka olarak her yıl ortalama 700 kiÅŸi istihdam ettiklerini de kaydeden İzocam Genel Direktörü Murat Savcı, sözlerini ÅŸöyle sürdürdü: Hedefimiz zaten güçlü olan ÅŸirketimizi olduÄŸundan daha atik, daha dinamik, daha yenilikçi, daha müÅŸteri odaklı ve yüzü pazara daha dönük hale getirmek... Çalışan deneyiminde ideal olan; çalışanı geleceÄŸe hazırlayan, onun yolculuÄŸunda ona koçluk yapan ÅŸirketlerin varlığı… Biz de İzocam olarak çalışanlarımıza amaç, deÄŸer ve kurumsal tutumlarımız doÄŸrultusunda keyifli ve baÅŸarılı bir yolculuk saÄŸlamayı hedefliyoruz.” İlginizi çekebilir... ÇATIDER 11. OlaÄŸan Genel Kurulu YapıldıÇatı Sanayici ve İş Adamları DerneÄŸi (ÇATIDER) 11. OlaÄŸan Genel Kurul Toplantısında seçilen Yönetim Kurulu online yaptığı ilk toplantısında görev dağı... Türk Ytong'un Genel Müdürü Agah Durukal olduTürk Ytong'da Genel Müdürlük görevine Agah Durukal atandı. Agah Durukal Nisan 2025 tarihi itibariyle görevine baÅŸladı.... İzocam'dan 60. Yılında Güvenli GeleceÄŸe Güçlü Vizyon"Sıfır iÅŸ kazası, sıfır çevre kazası ve sıfır meslek hastalığı" hedefiyle çalışmalarını sürdüren İzocam, 4-10 Mayıs İş SaÄŸlığı ve GüvenliÄŸi Ha... |
|||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Åž. | Sektörel Yayıncılar DerneÄŸi üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.