
Farklı Bakış Açısı ve Bir Öneri...
"Gürültüyü kontrol altına almak bir tercih değil, profesyonel bir gerekliliktir"
Yalıtım sektörü büyüyor, doğru. Peki büyüdüğü oranda kazanabiliyor mu?
Yangına karşı zaman kazandıran bir mimari katman: EGGER OSB Flammex
|
Doğal Afet Sigortaları Kurumu'dan (DASK) Bilgilendirme![]()
DASK’a hasar ihbarında süre kısıtlaması uygulanmamaktadır:
Evleri depremde hasar gören Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi sahiplerinin DASK’a hasar bildirimi yapması ile ilgili bir zaman sınırlaması bugüne kadar hiç uygulanmamış ve uygulanmayacaktır. Zira, Genel Şartlar’da her ne kadar “Rizikonun gerçekleştiğini öğrendiği tarihten itibaren en geç on beş işgünü içinde DASK ’a bildirme yükümlülüğü” olsa da, Kurumumuz,sigortalıların haberdar olma zamanını tam olarak tespit edemeyeceğinden ilgili maddeyi sigortalı lehine değerlendirmektedir. Dolayısıyla, sigortalılarımız herhangi bir sınırlama olmaksızın hasar bildiriminde bulunabilirler. Hatta Kurumumuz, önceki depremlerde olduğu gibi bu depremde de yıkıldığı tespit edilmiş binalarda sigortalı ihbarını dahi beklemeksizin sigortalılarımıza hasar ödemelerini gerçekleştirmektedir. DASK, Zorunlu Deprem Sigortası poliçesi sahiplerinin primlerinden ve ilave olarak uluslararası reasürörlerden temin ettiği sigorta koruması ile oluşturduğu kaynaktan yalnızca sigortalılarına tazminat ödemesi yapmaktadır.
Özetle; İlginizi çekebilir... YTONG Mimari Fikir Yarışması Dijital Kolokyum'u 17 Haziran'da canlı yayındaBu yıl 22'ncisi gerçekleştirilen ve ana teması "Saatleri Ayarlama Durağı" olan Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın Dijital Kolokyum'u... İzocam'ın atık yönetiminde geri kazanımda sürdürülebilir başarısıİzocam, atık yönetimi alanında önemli bir başarıya imza attı. Yüksek geri dönüşüm performansını tüm ürün gruplarında neredeyse yüzde 100 seviyesine ta... Ozan Turan: "İklim kriziyle mücadelede en hızlı ve etkili çözümlerden biri yalıtım"5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında değerlendirmelerde bulunan ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yalıtımın karbon emisyonları... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.