
|
Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2025, Ödül Töreniyle Sahiplerine Takdim Edildi![]()
Yalıtım dergimiz tarafından düzenlenen ve bu yıl 20. kez sahiplerini bulan, yalıtım sektörünün gelenekselleşen organizasyonu Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri, 16 Ocak Perşembe günü MAKİNA HANGAR-Kartal yerleşkesinde A. Metin Duruk salonunda düzenlenen törenle sahiplerine takdim edildi.
Yalıtım dergimizin yayıncı kuruluşu, B2B Medya/Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Ceyhan ve B2B Medya Editörler Kurulu üyelerinin hazır bulunduğu törene, Sektör derneklerinin Dernek Başkanları, Başkan yardımcıları, Müdürleri, Öğretim üyeleri, kazanan marka temsilcileri; genel müdürler, pazarlama müdürleri, kurumsal iletişim müdürleri ve sektörden çok sayıda konuk katıldı.
CF İstanbul/İnşaat Endüstrisi Fuarı’nın ikram sponsoru olduğu karşılama samimi sohbetlere sahne oldu.
Yılın Yatırımı Ödülü: Bonus Membran Üretim Tesisi yatırımı için Bonus Yalıtım’a verildi.
Ödül, İZODER Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen tarafından ERYAP Grup Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Ceylan’a takdim edildi.
Yatırım Özel Ödülü: HİS Yalıtım’ın Satın Alınması ile İzocam’ın oldu.
Ödül, Ertuğrul Şen tarafından İZOCAM Yatırımlar ve Üretim Direktörü Ahmet Oruç’a takdim edildi.
Su Yalıtımı Ürünü Ödülü: Block X740 Cementech Extra ürünü için BOSTİK Türkiye’ye verildi.
Ödül, Ertuğrul Şen tarafından BOSTİK Yapı Tüketici departmanı İş Birimi Direktörü Bilgehan Türkkan’a takdim edildi.
Yangın Yalıtımı Ürünü Ödülü: QIS Firestop 180 ürünü için QIS Yapı Kimyasallarının oldu
Ödül, İTÜ Makine Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Seyhan Uygur Onbaşıoğlu tarafından QIS Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Emre Soydan’a takdim edildi.
Teknik Yalıtım Ürünü Ödülü: ODE R-Flex ST/EF Elastomerik Kauçuk Köpüğü ürünü için Ode Yalıtım’a verildi. Ödül, İTÜ Makine Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Seyhan Uygur Onbaşıoğlu tarafından ODE Yalıtım Pazarlama Müdürü Esra Gürz’e takdim edildi.
2025 Liderlik Ödülü: İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Emrullah Eruslu’nun oldu.
Emrullah Eruslu Başkan yurt dışında olduğu için, Ödülü, İsmail Ceyhan tarafından Emrullah Eruslu adına Tolga Ceylan’a takdim edildi.
Ödül Töreni kazananların toplu fotoğraf çekimiyle tamamlandı. İlginizi çekebilir... ISK-SODEX, İklimlendirme Sektörünü Geleceğe Taşımaya HazırlanıyorISK-SODEX "" Uluslararası Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın, Havuz ve Güneş Enerjisi Sistemler... Klima ile Artan Elektrik Tüketimini %50 Düşürmek için Isı YalıtımıÜlkemizde yıllık 347,9 terawatt saati bulan ve yaz aylarında rekor seviyelere ulaşan elektrik tüketiminde tasarrufun yolu ise kaliteli ısı yalıtımında... Büyükşehirlerde Ses Yalıtımının Yaşam Kalitesine EtkisiODE Yalıtım'ın geliştirdiği ODE Starflex gibi cam yünü bazlı ses yalıtımı ürünleri, sadece gürültüyü azaltmakla kalmıyor; aynı zamanda ısı yalıtım... |
|||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.