
|
Ali Murat Ekin; ''Yapı kimyasalları inşaatların görünmez yüzü, binaların gizli kahramanlarıdır.'![]()
2001 yılında yapı kimyasalları üretimine başlayan FİXA bugün İstanbul, Adana ve Ankara’daki 4 fabrikasında su yalıtım malzemeleri, beton katkıları, seramik yapıştırıcılar, yapısal güçlendirme ürünleri, derz dolguları, ısı yalıtım sistemleri gibi 11 ürün gurubunda 220’yi aşkın yapı kimyasalı ürünü ve IGLOTEK firmasında da EPS üretimi yapıyor. Yönetim Kurulu Başkanı Ali Murat Ekin dergimizin sorularını yanıtladı.
Devamını dergide okuyabilirsiniz İlginizi çekebilir... Tolga Ceylan; "Revize TS 825 Standardı ile Yalıtım Sektöründe Yeni Bir Dönem Başladı Diyebiliriz."ERYAP Grup'un Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Ceylan, Bonus markası altında ürettikleri yalıtım ürünlerini, TS 825:2024 revize standardın sektörüm... Yılın Profesyoneli Aysun Ecin: " İş felsefem; güven, ekip ruhu ve sürekli gelişimdir."Çatı ve cephe malzemeleri ödülleri 2025'te yılın profesyoneli ödülünü kazanan Aysun Ecin, kariyer yolculuğunu, Hekim Yapı'nın yenilikçi ürünle... Atalay Özdayı; "2025 Yılında da Çift Haneli Pazar Büyümesi Hedefliyoruz"Yalıtım dergimizin 2025 yılı ilk sayısında röportaj sorularımızı yanıtlayan Baumit Türkiye CEO'su Atalay Özdayı firması hakkında bilgiler verdi. G... |
|||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.