
Farklı Bakış Açısı ve Bir Öneri...
"Gürültüyü kontrol altına almak bir tercih değil, profesyonel bir gerekliliktir"
Yalıtım sektörü büyüyor, doğru. Peki büyüdüğü oranda kazanabiliyor mu?
Yangına karşı zaman kazandıran bir mimari katman: EGGER OSB Flammex
|
Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2021 Adaylarını Bekliyor![]()
Yalıtım dergisi olarak, 2004 yılından beri aralıksız her sene düzenlediğimiz ve yalıtım sektörünün gelenekselleşen organizasyonu Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri 2021 adaylık süreci başladı. Geçtiğimiz iki yıl etkisini yoğun olarak yaşadığımız Covid-19 pandemisi nedeniyle bazı özel düzenlemelerle gerçekleştirdiğimiz ödül organizasyonumuzu bu yıl gelenekselleşmiş formatına uygun düzenlemeye çalışacağız.
Bu yıl Aday Önerme Formu ile adaylık başvurusu yeniden başladı Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri’nin adayları geleneksel olarak sektör tarafından belirleniyordu. Son iki yıl değerlendiremediğimiz yöntemi bu yıl yeniden başlatıyoruz.Adaylar, Aday Önerme Formu nu kullanarak web sitemiz üzerinden online adaylık başvurusu yapabilecek. 15 Ocak 2022 tarihine kadar, adaylık başvurusunda bulunan firmaların adaylıkları değerlendirilerek 20 Ocak tarihinde kesinlik kazanacak. Yılın Yatırımı, Yılın Isı Yalıtımı Ürünü, Yılın Su Yalıtımı Ürünü, Yılın Ses Yalıtımı Ürünü, Yılın Yangın Yalıtımı Ürünü için kesinleşen adaylıklar dergimizin Şubat 2020 sayısında ilan edilecek. Yılın Profesyoneli ile Sektöre Katkı Özel Ödülü ise, sektörden gelen öneriler ve dergi yöneticilerinin gözlemlerine göre belirlenecek. Aday Önerme Formu için lütfen tıklayınız...
Adayları okurlarımız oylayacak Derginin yeni yıldaki ilk sayısında, kategorilerine göre ayrılan sayfalarda eşit alan içinde yayımlanacak aday firmaların ve ürünlerinin tanıtımıyla birlikte, aynı sayıda takip eden sayfada okurlarımız için “Oy Verme Formu” yer alacak. Oy Verme Formu derginin web sitesinde yar alan e-form üzerinden belirlenen süreler içinde online doldurulabilecek.
Okur Oylaması bitince ne olacak? Okur oylaması süresinde tamamlanınca online form kapatılacak. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi, bu yıl da okur oylarının Excel tablosu ve aday tanıtımlarının yer aldığı tanıtım dosyası hazırlanarak adaylara ve “Seçici Kurul” üyelerine dijital ortamda gönderilecek.
Seçici Kurul toplantısı nasıl gerçekleşecek? Seçici Kurul toplantısı, devam eden pandemi nedeniyle sağlık tehdidi oluşmaması için bu yıl da online olarak gerçekleşecek. Sektör derneklerimizin değerli başkan ve temsilcileri, tanınmış mimarlık bürolarının değerli yöneticisi mimarlar ve adaylarımızın katıldığı toplantıda adaylar değerlendirilecek ve geçtiğimiz yıl olduğu gibi kurul üyelerinin soruları adaylar tarafından yanıtlanacak.
Seçici Kurul oylaması nasıl yapılacak? Adayların soruları yanıtladığı toplantının ikinci aşamasında, Seçici Kurul üyeleri kendilerine dijital ortamda iletilmiş olan form üzerinden oylarını kullanacak. Oylama kayıtlarının adaylar ile paylaşılmasıyla, kazananlar ilan edilmiş olacak.
Ödüller nasıl verilecek? Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri bu yıl gelenekselleştiği üzere, Yapı Fuarı İstanbul’da törenle takdim edilecek. Fuarda düzenleyeceğimiz Ödül Töreni’nde pandemi tedbirleri tam anlamıyla uygulanacak. İlginizi çekebilir... YTONG Mimari Fikir Yarışması Dijital Kolokyum'u 17 Haziran'da canlı yayındaBu yıl 22'ncisi gerçekleştirilen ve ana teması "Saatleri Ayarlama Durağı" olan Ytong Mimari Fikir Yarışması'nın Dijital Kolokyum'u... İzocam'ın atık yönetiminde geri kazanımda sürdürülebilir başarısıİzocam, atık yönetimi alanında önemli bir başarıya imza attı. Yüksek geri dönüşüm performansını tüm ürün gruplarında neredeyse yüzde 100 seviyesine ta... Ozan Turan: "İklim kriziyle mücadelede en hızlı ve etkili çözümlerden biri yalıtım"5 Haziran Dünya Çevre Günü kapsamında değerlendirmelerde bulunan ODE Yalıtım Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ozan Turan, yalıtımın karbon emisyonları... |
|||||||||||
©2026 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.