
Ode Yalıtım ISK-SODEX'te Yeni Pazarlardan Büyük İlgi Gördü![]()
Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE, sektörün en önemli buluşma noktalarından biri olan Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri fuarı ISK-SODEX İstanbul 2019’a katıldı. 2-5 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve tüm dünyadan konusunda uzman katılımcıları ağırlayan ISK-SODEX’e 244 metrekarelik standıyla katılan ODE, fuarda yeni pazarlar hedefledi ve ürünleriyle büyük ilgi gördü. ODE Yalıtım, iklimlendirme sektörünün buluşma noktası ISK-SODEX 2019 Fuarı’nda yeni ürünü R-Flex Diamond’ı da sergiledi.
Ciroda ihracatın payı yüzde 40’a çıkacak İlginizi çekebilir... İspak, Sürdürülebilirlik Raporunu Yayınladıİspak, iklim değişikliğiyle mücadele, yeşil dönüşüm, inovasyon ve toplumsal katkı alanlarındaki somut ilerlemelerini üçüncü sürdürülebilirlik raporund... Şişecam, Patent Tescil Sayısını 2 Yılda 5 Kat ArtırdıŞişecam, Avrupa'nın en büyük Ar-Ge merkezleri arasında yer alan Şişecam Bilim, Teknoloji ve Tasarım Merkezi'nde hayata geçirdiği yenilikçi pro... TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanlığına Adil Sani Konukoğlu SeçildiFatih Yücelik'in vefatının ardından, Yönetim Kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda yeni başkanını belirledi. Yapılan seçim son... |
||||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.