
|
|
Ode Yalıtım ISK-SODEX'te Yeni Pazarlardan Büyük İlgi Gördü![]()
Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle faaliyetlerini sürdüren ODE, sektörün en önemli buluşma noktalarından biri olan Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri fuarı ISK-SODEX İstanbul 2019’a katıldı. 2-5 Ekim tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve tüm dünyadan konusunda uzman katılımcıları ağırlayan ISK-SODEX’e 244 metrekarelik standıyla katılan ODE, fuarda yeni pazarlar hedefledi ve ürünleriyle büyük ilgi gördü. ODE Yalıtım, iklimlendirme sektörünün buluşma noktası ISK-SODEX 2019 Fuarı’nda yeni ürünü R-Flex Diamond’ı da sergiledi.
Ciroda ihracatın payı yüzde 40’a çıkacak İlginizi çekebilir... 2025, Bostik Türkiye'nin Netleşme, Güçlenme ve Birlik Yılı OlduBostik Türkiye yönetimi 2025 yıl sonu değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. İstanbul'da yapılan toplantıya Bostik Türkiye ve Merkez Asya Yapı T... İzocam'dan 60. Yılında "Soğuğa Yalıtım, Mutluluğa Yatırım" Mesajıİzocam, 60. yılını "Biz Geleceğiz" mottosu ile kutlarken, "Soğuğa Yalıtım, Mutluluğa Yatırım" temasıyla kış aylarında enerji tasarrufu... Binalarda Su Yalıtımı, Tasarım ve Yapım Sertifika ProgramıEğitim, teorik eğitim ve uygulamalı eğitim olmak üzere iki eğitim verilmektedir. Eğitimde, teorik dersler perşembe günü çevrimiçi (online) olarak MS T... |
|||
©2025 B2B Medya - Teknik Sektör Yayıncılığı A.Ş. | Sektörel Yayıncılar Derneği üyesidir. | Çerez Bilgisi ve Gizlilik Politikamız için lütfen tıklayınız.